torsdag, november 07, 2013

back in town

och så var jag tillbaka. till ett grått höstMalmö. som att jag kunde förvänta mig något annat. resan var helt otrolig. bara att komma till ett annat land som är så långt bort man kan komma är så värt. sen att man passar på att se mycket, äta annorlunda mat och skaffa nya vänner är liksom en enda stor bonus. nu var ju en del av min resa tillägnad min kärleks hemstad. och att va med honom i två hela veckor. jag fick även träffa hans familj och hans närmaste vänner. det var så klart omtumlande men allt kändes bara så skönt och avslappnat. som om jag känt dem för en lång tid. det var oerhört sorgligt att lämna. bilturen till flygplatsen kunde inte varit jobbigare. jag är trots allt glad att vi fick två veckor även om avskedet blev så mycket jobbigare. vi fick bekräftat båda två att detta är något vi tycker är värt att kämpa för. att vi vill vara med varandra. därför har vi beslutat att jag kommer flytta till Melbourne! någon gång i mellandagarna, när julen passerat och ljuset precis är på väg att vända. mer än så kan jag inte säga just nu. men om någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle träffa en man från Australien och att jag skulle flytta dit hade jag hånskrattat henne/honom rakt i ansiktet. men det är väl det som är det fina med livet. det tar sina egna vändningar. jag har insett det nu. jag är nog en bättre och lyckligare människa nu än vad jag varit på bra länge.

 en av alla ständer mellan Cogee och Bondi.

4 kommentarer:

 1. Lycka till. Man måste våga för att vinna.

  //Åsa
  Ps min man kommer från NZ, så lite avis blir jag allt när du säger att du ska flytta ner. (inte för att Oz och NZ är samma sak, men ändå, det är så jäkra härligt mentalitet där tycker jag. Och Melbourne som är en så fin stad. Lyllos dig.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh tack så mycket! och ja, det är nog sant. men va spännande med en man från nz! håller med dig, det är en annan mentalitet. har du varit mycket i Melbourne? Hoppas du/ni kan åka ner snart!

   Radera
 2. Vi åker ner till NZ om 3 veckor och firar jul med släkt och vänner. Ska bli så skoj. Har inte varit mycket i Melbourne; totalt 5 dagar, vid 2 olika tillfällen, men jag gillar staden. Lycka till, och hoppas du fortstätter blogga.
  //Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh va skoj! ja själv åker jag som sagt ner i mellandagarna! ska bli spännande. vi får se hur det går med bloggandet, det har ju gått uselt nu ett tag men kanske när jag kommer på plats där nere. kram

   Radera